Daguitstap a-ploeg woensdag 1 mei

Traditiegetrouwen trekken we er op 1 mei voor een ganse dag op uit.  Dit jaar staat er een rit van 217 km op het programma naar de Lac de l’Eau d’Heure, een mooie streek ten zuiden van Charleroi (de anciens herinneren zich nog dat we die streek ooit al eens aandeden met GHT).  

Vertrek om 8u00 op het Possozplein, intrede in Lembeek verwachten we rond 16u30. Het gemiddelde richtten we op 30 à 31 km/uur – zowel haalbaar voor onze A’s als de meer gedreven B’s (onze voorzitter gaat trouwens zelf mee van start).

We voorzien ook een volgwagen met wat proviand en drank – alle details van de rit kan je terugvinden op de kalender op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.