Clubkampioenschap – omleidingen Essenbeek

Beste wielervrienden,

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni is het kermis in Essenbeek. Op zondag 23 juni zijn de feesten dan wel afgelopen, de organisatie begint dan met de afbraak. De lokale omleidingen zullen dus nog van toepassing zijn.

De zaal is dan ook enkel te bereiken via de bovenkant van de Kasteelsraat; wie via de Nijvelsesteenweg komt volgt de omleiding via de Borreweg en dan Isidore Devilléstraat; wie via de A8 komt, neemt best de Halleweg, Boterham en dan Isidore Devilléstraat.  Aan het einde van de Isidore Devilléstraat, rechts afdraaien. Moesten er daar nog hekken staan, mogen jullie er toch door.  Jullie moeten ook geen rekening houden met het parkeerverbod in de Kasteelstraat.

Het zonnetje zal alvast van de partij zijn, ons goed humeur ook!

Tot zondag, 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.