Extra rit naar onze sponsor Fiets!

Het officiële seizoen is nog maar net gedaan en we pakken al uit met ne special.  Met name een sponsorrit: we trekken naar Brukom Fiets aka Brukom Bikes.

De ritten per groep zijn door Filip beschreven op onze clubkalender.

We beginnen er as usual aan op het Possozplein.  Let wel: ’t is winterseizoen dus we vertrekken pas om 9u00.  In tegenstelling tot de andere 51 weken vertrekken deze keer de C’s als eerste, onmiddellijk gevolgd door de B’s en de A’s.  We rijden dus in feite als één groot peloton.  Weliswaar niet lang – van af de Lamme Guiche (da’s na 4 km) neemt iedere groep zijn eigen tempo aan – maar dit geeft toch de mogelijkheid aan het bestuur om een paar mooie beelden te schieten van de grote GHT-familie in actie.

De rit zelf brengt ons in Geraardsbergen en terug (met slechts 562 hoogtemeters).  Alhoewel: terug is tot bij Brukom Fiets.  Onze sponsor heeft een opendeurdag en verwelkomt dus ook de GHT-troepen.  De parcours zijn zo opgebouwd dat de drie groepen elkaar onderweg in principe moeten tegenkomen maar ook zodanig dat ze in principe allemaal a peu prés tegelijkertijd aankomen bij Brukom Fiets.  

Daar kan je je niet alleen vergapen aan technische specialiteiten, maar er wacht ons ook een hapje en een tapje om er een gezellig samenzijn van te maken.  Be there is de boodschap zou’k zo zeggen.

 

Filip

 

 

2 Responses to “Extra rit naar onze sponsor Fiets!”

Author's gravatar

Datum?

    Author's gravatar

    Beste Luc,

    Zoals beschreven in het bericht, werd er verwezen naar de kalender op de website.

    Groetjes,

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.