GHT Bikers for Life

Beste wielervrienden,

Het ‘officiële’ fietsseizoen van GHT is afgelopen, de eindstand is dan ook bekend: er zijn dit jaar 2 clubkampioenen, Bernard Middag en Jozef Marcelis. Van harte gefeliciteerd met jullie wekelijkse inzet, weer of geen weer, jullie stonden er! Ook proficiat aan François Debremaeker met zijn 3de plaats. De inhuldiging volgt tijdens de algemene vergadering. De definitieve rangschikking is terug te vinden op onze website via volgende link: http://groothalletoerist.be/puntenstand/

Tijdens de algemene vergadering van afgelopen februari, hebben wij gesproken over een actie dat onze club ging organiseren voor de Warmste Week. Het is stilaan tijd om in actie te schieten.

Samen met het bestuur, hebben we gekozen om het project ‘Dieren Thuis’ van revalidatieziekenhuis Inkendaal, te steunen. Dit project wil een plaats bieden waar revalidanten momenten kunnen doorbrengen met hun huisdieren en ook een kleine stalling bouwen met eigen dieren zoals kippen, geiten, konijntjes.

1ste actie: fietsgeld

Jullie gaan dit kunnen steunen door oa. het wekelijks verdiende fietsgeld (of een deel ervan) terug te geven aan het goede doel. Stuur een mailtje naar info@groothalletoerist.be en laat ons weten wat je van plan bent. Zonder enige reactie,  gaan we ervan uit dat het bedrag voor het goede doel is. Graag jullie antwoord tegen 31 oktober.

2de actie: gesponsorde fietstocht naar Kortrijk

We denken ook nog na over een ‘gesponsorde’ fietstocht naar Kortrijk tijdens de Warmste Week om onze cheque persoonlijk af te geven.
We hebben reeds een paar potentiële sponsors aangeschreven, maar als je iemand kent die zou willen bijspringen, aarzel zeker niet om ons dit te laten weten.

3de actie: kalender

Voor haar afstudeerproject als fotografe heeft ons Els mensen gefotografeerd die, ondanks hun beperkingen, grenzen verleggen. De aangrijpende en bijzondere foto’s zijn verzameld in een mooie en praktische kalender 2020, je kan deze aankopen voor 15€. Als je hem wil bestellen, stuur een berichtje naar Els 0475/356603 of mail haar els.debusscher@telenet.be. Hierbij alvast een voorsmaakje van haar project. 

Ook de opbrengst hiervan gaat integraal naar het project ‘Dieren Thuis” van Inkendaal.

We hopen dat we hiermee ons warm hart kunnen tonen om zo ons steentje bij te dragen tot dit mooi project.

Alvast dank,
Groetjes,

Het Bestuur

One Response to “GHT Bikers for Life”

Author's gravatar

Het initiatief dat wij steunen is een initiatief van onder andere ons clublid Els.
Met ondermeer ons geld kunnen ze in Inkendael een paviljoen bouwen waar de mensen die langdurig in behandeling zijn bvb hun huisdieren eens op bezoek kunnen krijgen.
In het huidige gebouw is dit om hygiënische redenen verboden.
De kalender steunt dezelfde actie.

Ik wil wel benadrukken dat het al dan niet geven van het geld vrijblijvend is, als je zegt dat je zelf wilt kiezen wat je steunt en dus het geld wil recupereren dan is dit geen enkel probleem.
Weet ook dat dit ook enkel Claudia, Rik en ikzelf zullen zijn weten wie geld wil recupereren, niemand anders zal dit te weten komen.

Ik hoop dat dit alles wat duidelijker is, indien niet aarzel niet om mij te contacteren.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.