Nieuwsbrief december 2019

Beste leden,

Gelieve hierbij onze nieuwsbrief van december 2019 terug te vinden.

Wat zijn de onderwerpen:
• Uitnodiging betaling lidgeld :  verandering van federatie
• De warmste week:  dank u en fietstocht naar Kortrijk 22/12/2019
• Status kledij
• Uitnodiging algemene vergadering 31/01/2020

Uitnodiging betaling lidgeld 2020:

Zoals ieder jaar dienen wij ons lidgeld te betalen en een deel door te storten naar de federatie.
Het grote verschil zit hem in het feit dat wij met het bestuur hebben beslist om over te stappen naar een andere federatie.
Wij gaan ons volgend jaar lid maken van Cycling Vlaanderen, dat een onderdeel is van Belgian Cycling, onze nieuwe buren op de grens van Lembeek en Tubeke.
Wat verandert er voor jullie?
Wel natuurlijk wel een aantal zaken, maar zeker niet het lidgeld of de inhoud van onze verzekering en ook niet de mogelijkheid om uw familieleden mee in de verzekering te nemen.

Het grote verschil zit hem in volgende zaken:
• Je krijgt bovenop de gewone korting op toertochten ook nog eens korting op tochten van Peloton (wat als VWB-lid niet zo is),
• Je krijgt korting op evenementen die onder de reglementering van de KBWB valt, dus bv. cyclocrossen,
• Je krijgt korting in het CRVV,
• Je krijgt 3% korting bij Canyon,
• Korting op de Vlaamse Wielerpiste Eddy Merckx (tot wel €7 korting per keer),
• Elk lid zal ook nog eens 2 kortingsbonnen krijgen bij Vermarc om gedurende een bepaalde periode te gebruiken in 2020,
• Korting op het magazine Cycling.be (€25 i.p.v. €64)
• Onze pechverhelping is tot 7x per jaar,
• Goedkope optionele repatriëringsverzekering en platinumdekking,
• Workshops voor onze leden,
Om alles administratief rond te krijgen vragen wij jullie om het lidgeld te storten voor 15 december.
De prijzen blijven onveranderd; namelijk €60 voor het eerste lid en €30 voor het tweede en/of derde lid wonende op hetzelfde adres. Gelieve het bedrag te storten op onze clubrekening IBAN: BE42 0682 3828 3254 met mededeling: lidgeld 2020 + naam. Mensen die om één of andere reden liever cash betalen mogen dit aan Rik, Lucien of Ronny geven, zij regelen dit dan wel administratief.

Piste 8/12/19:

Spijtig genoeg waren alle sessies op dit evenement snel volzet. We bekijken als club of we dit eens kunnen organiseren in 2020. Jullie mogen jullie oude fietskledij binnenbrengen bij Ronny tot zaterdag 7 december, hij zorgt ervoor dat het goed terechtkomt. Als er niemand thuis is, mogen jullie dit gerust aan de voordeur achterlaten. Alvast dank voor de inzameling. Adres: Edouard Rooselaersstraat 39 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

De warmste week:

Dankzij jullie deelnames aan de clubritten hebben jullie het voorbije seizoen 1138€  bijeen gespaard. Zoals voorzien, gaat dit bedrag integraal naar het revalidatieziekenhuis Inkendaal VZW – project Dieren Thuis. Dit is een fantastisch resultaat, een dikke dankuwel voor het tonen van jullie warm hart!
Nu zouden wij de cheque graag persoonlijk gaan afgeven aan het Warmste Huis van Studio Brussel. Hiervoor willen wij op zondag ochtend 22 december graag met zo veel mogelijk mensen naar Kortrijk fietsen. Langs de kortste route is dit +/- 80km. Wij zijn op zoek naar een camionette en chauffeurs voor de terugtocht. Het bestuur zorgt voor bevoorrading (balletjes, soep, warme chocomelk…). Om al een idee te hebben van wie er mee zou willen gaan en wie met de auto kan begeleiden, zouden wij u willen vragen om dit formulier  in te vullen. Natuurlijk zullen wij de weersomstandigheden in het oog moeten houden, meer informatie over dit evenement zullen jullie op de website verder kunnen opvolgen.

Status kledij:

De Zero Aqua vesten die apart zijn besteld zijn ondertussen geleverd.
De andere kledij die jullie online hebben besteld zou binnen een tweetal weken geleverd moeten worden, het is een beetje zoals wachten op Sinterklaas…

Uitnodiging algemene vergadering / nieuwjaarsreceptie (nieuwe locatie):

Sinds een paar jaar koppelen wij de algemene vergadering aan onze nieuwjaarsreceptie. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit op deze vergadering op vrijdag 31 januari om 20u! De vergadering zal doorgaan in zaal Anna boven Fabelec/Selexion, Bergensesteenweg 700B te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Alvast fijne en veilige eindejaarsfeesten vanwege het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.