Ontslag voorzitter

Zoals aangekondigd tijdens onze laatste algemene vergadering van januari laatstleden was het mijn bedoeling om na 20 jaar in het bestuur gezeteld te hebben op het einde van het seizoen te stoppen als bestuurslid en bijgevolg ook als voorzitter.

We hadden zoveel leuke plannen voor dit fietsseizoen, wie had toen kunnen denken dat een virus alles zou verpesten, geen fietsweek in Spanje, geen tocht langsheen onze sponsors, geen traditionele 1 mei uitstap, geen clubkampioenschap, helemaal niks.
Ik had mij mijn laatste seizoen als clubvoorzitter wel anders voorgesteld.
Wat waren we dan ook blij toen we na de lockdown stilaan onze wekelijkse zondagsritten mochten hervatten, mits naleving van de opgelegde regels.
We hebben altijd geprobeerd om kort op de bal te spelen, volgens de informatie in ons bezit.

Dit weekend is  er echter een voorval geweest waarbij ik als voorzitter geen vertrouwen meer voel van een deel van onze leden.
Als bepaalde groepen beslissingen nemen zonder hierbij het bestuur of de voorzitter te raadplegen en ons achteraf een gebrek aan communicatie verwijten, stopt het voor mij hier en nu. Samen met mij stopt ook Claudia als secretaresse en ook Lucien en Rik hebben mij laten weten dat zij op het einde van het seizoen hun plaats ter beschikking stellen.

 

Dit hoeft niet het einde van de club te betekenen, ik hoop ik dat er een paar mensen opstaan en de mooie geschiedenis van deze club willen verderzetten.

Wij kunnen verder blijven fietsen, wij zijn verzekerd en de ploegverantwoordelijken zullen verder ritten organiseren.
Filip voor de A-ploeg, Dimitri voor de B-ploeg, Jef voor de C-ploeg, Marc voor de D-ploeg en Els voor de J4F ploeg.

Er zullen voorlopig echter geen nieuwe leden meer worden aangenomen en dit tot er een nieuw bestuur is.
Als er beslissingen dienen genomen te worden zal ik dit niet meer doen, hoe dit in toekomst zal gebeuren laat ik aan anderen over.

Ik wens jullie allemaal het beste en hopelijk tot binnenkort op de fiets.

 

Met sportieve groet,

Ronny Vanlangendyck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.