Groot-Halle toerist richting 2021

Beste fietsvrienden,

Onze voorzitter Ronny kondigde deze zomer zijn ontslag aan als bestuurslid en voorzitter, en dit na een actieve dienst van niet minder dan 20 jaar.  Dat dit covid-jaar niet het makkelijkste was om als clubvoorzitter afscheid te nemen spreekt voor zich.  Meer dan blijdschap dat we na de lock down terug in groep mochten rijden zat er dit jaar niet echt in.

Uiteraard gaan we verder met deze mooie club die Groot-Halle Toerist is.  Op de algemene vergadering van 20 november zal een nieuw bestuur voorgesteld worden.  Hou alvast de datum vrij – een uitnodiging met agenda volgt uiteraard nog de komende weken.

Intussentijd ronden wij het jaar 2020 af zoals voorzien –  met de zondagse en midweekse clubritten onder leiding van de baankapiteins van A, B, C, D en J4F-ploeg.

Nieuwe leden zijn en blijven uiteraard welkom – een simpel mailtje naar info@groothalletoerist.be volstaat in eerste instantie (met vermelding van naam en adres, geboortedatum, gsm-nummer,…).  Ook met andere vragen of problemen kan je op info@groothalletoerist.be terecht.  

Vergeet ook niet dat je nog tot 31 oktober (bijkomende) kledij kan bestellen.

Met sportieve groeten,

Edwin & Yves

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.