Kledij 2021 (en 2022)

Fietsvrienden,

Betreft: update in verband met de kledij bij Groot-Halle Toerist

Zoals vroeger al toegelicht kan je via de website van Vermarc – https://www.vermarcsport.com/nl/groot-halle-toerist met als paswoord GHT – alle kledij bestellen.

De website staat momenteel open voor bestellingen.  Tussen Vermarc (als leverancier) en onze club werden afspraken gemaakt om op bepaalde data de bestellingen af te sluiten en over te gaan tot de productie van de kledij.

Normaal gezien zou de website op 15 september afgesloten worden.  We hebben echter begrepen dat een aantal mensen aan het wachten waren om te bestellen tot er meer duidelijkheid was over de club in 2021.  Daar is ondertussen duidelijkheid over.

Zoals aangegeven in vorige berichten is het de bedoeling dat onze onze club verder gaat met Edwin en Yves aan het roer. We wensen op een algemene vergadering eind november het nieuwe bestuur voor te stellen aan de leden.

In die optiek hebben we met Vermarc afgesproken om de website nu nog niet af te sluiten.  Je kan nog tot 31 oktober nieuwe of bijkomende kledij bestellen op https://www.vermarcsport.com/nl/groot-halle-toerist.

We herhalen nog een paar zaken :

  • de leverancier schat de leveringstermijn op 2 à 2,5 maand. Dit betekent dat je in de loop van januari’21 de kledij zal ontvangen.  Ruim op tijd voor de start van het nieuwe seizoen.
  • De kledij wordt niet langer thuisgestuurd maar wordt centraal geleverd bij. Thuisbezorgen kan nog wel optioneel gevraagd worden (meerkost van 5 EUR).
  • De prijzen op de site zijn de effectieve prijzen die we als GHT-leden betalen (u dus niet meer baseren op de prijzen bij de eerste bestelling).
  • Omruilen kan niet. De keuze van de juiste maat is dus belangrijk (misschien sta je in de zomer wat scherper dan in de winter, of omgekeerd). Als je twijfelt aan de maat kan je altijd langsgaan bij Fiets waar paskledij aanwezig is.
  • Onze sponsors engageerden zich ook al voor 2020: we rijden dus nog 2 jaar met het huidige concept van kledij.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten via info@groothalletoerist.be.

Sportieve groet,

Yves en Edwin

 
 
 
 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.