okt
25
zo
Rit a-ploeg zondag 25 oktober 2020 @ Possozplein
okt 25 @ 09:00 – 12:00
We verzamelen om 9u00, nog immer op het Possozplein, vandaag gaan we voor 95 km in een lus rond Lessen. Via Tubeke en Roosbeek rijden we naar Hoves.  We steken via Labliau en Opzullik door tot in Lessen-Bos.  Daar draaien we weg om in een ruime boog rond Lessen te rijden tot in Twee-Akren.  We keren dan terug via Bever, Galmaarden en Herne met een klassieke finale van aan Terlinden. RY berekende voor vandaag 671 hoogtemeters.
 
 
nov
1
zo
Rit a-ploeg zondag 1 november 2020 @ Possozplein
nov 1 @ 09:00 – 12:00
We opteren voor een rit naar Lebbeke. Maar in tegenstelling tot afgelopen zomer kiezen we deze keer voor de tegenwijzerzin. Dus vertrekken via Lennik, Borchtlombeek en Liedekerke. Affligem levert dan een doorsteek tot in Lebbeke op. Van daaruit gaat het al over Opwijk en Mollem tot in Asse. We mijden de werken in Ternat via Sint-Ulriks-Kapelle. In quasi één rechte lijn tot in Lot om te eindigen met de beklimming van Sint-Rochus 🙂 Goed voor net geen 95 km met 588 RY hoogtedinges. CU om 9u00 op ’t Possozplein.
 
 
nov
8
zo
Rit a-ploeg zondag 8 november 2020 @ Possozplein
nov 8 @ 09:00 – 12:00
We vertrekken om 9u00. Er staan 93,6 kilometer tussen de start en De gesloten Kring op het programma. Een in het begin wat geaccidenteerd parcours maar voor de laatste 2/3e een genivelleerd parcours. Redelijk letterlijk te nemen: we vertrekken al over Nijvel, dan richting ’s Gravenbrakel van waar de nivellering begint. Op onze route komen dan nog Steenkerke, Edingen en Bever om dan in Moerbeke de terugweg in te zetten. Galmaarden, Tollembeek en Herfelingen zijn nog redelijk traditioneel, maar dan toch efkes de ogen op de gps gericht houden voor de finale vermits we al over Pepingen naar Halle rijden. Spurten doen we nog eens op de sjossee met de meet ter hoogte van Servi Glas Center. Ne keer zien wie er nog over een corona conditie beschikt. Gelet op de beperkte hoogtemeters – 662 dixit RY – zal een massaspurt moeilijk te ontwijken zijn.
 
 
 
 
nov
11
wo
Rit a-ploeg woensdag 11 november 2020
nov 11 @ 09:00 – 12:00

We hebben voor vandaag – Wapenstilstand – nog eens een golden oldie uit de kast gehaald: de 11 november rit van 2014.  Oude rit of niet, er staan 95 nieuwe kilometers op het programma – om 9u00 verzamelen op het Possozplein.

De Langestraat voert ons tot in Tollembeek van waar we doorsteken naar Bever.  Via Silly gaat het naar Brugelette en Chièvres, waar we ons stilaan draaien.

We rijden rond Paradisio (da noemde toen nog zo 🙂 ) naar Lens en Thoricourt.  Van in Hoves doen we het nog wat nostalgischer door de route van de #GHTWoensdagavondzomerbaanrit te nemen (ondertussen een lang vervlogen herinnering aan beter weer).  De spurtlocatie is gekend.

Na 95 km staan er ook maar 634 hoogtemeters op onze teller.

 
 
nov
15
zo
Rit a-ploeg zondag 15 november 2020 @ Possozplein
nov 15 @ 09:00 – 12:00
Er staan net geen 93 km te wachten die richting La Louvière voeren. En in die richting kan het turning point niet anders liggen dan in Le Roeulx, bekend van ons aller gouden sponsor op de vareusekes. We vertrekken met een ommetje langs Alsemberg om vervolgens via Woutersbrakel naar Itter te rijden. Dan naar Ronquières van waar we via Marche-lez-Écausinnes en Mignault tot in Houdeng geraken. Een doortocht door Saint-Feuillien luidt de terugtocht in. Ecausinnes, Henripont (let op in de afdaling – ’t is direct naar rechts den bos in) naar Virginal. Er kan gespurt worden in Tubeke op de Rue de Virginal. RY klokt de hoogtemeters af op 770, vooral omwille van de geaccidenteerde eerste 35 km .
 
 
nov
29
zo
Rit a-ploeg zondag 29 november 2020 @ Possozplein
nov 29 @ 09:00 – 12:00
We vertrekken om 9u00 van op het Possozplein richting Essenbeek maar draaien al rap af om al over den Berny naar Tubeke te snorren. We nemen gekende wegen naar Steenkerke, Hoves en Opzullik. In Lessen ligt het turning point van de dag. We snijden nu echt door Bever om via vader Dedobbeleer naar Galmaarden door te stomen. Via Spieringe – ofte ook wel gekend als Volvo-land – beginnen we aan de eindrubriek:  de Kestersesteenweg en de Steenweg op Bellingen smelten onder onze bandjes zodat iedereen klaar is voor de spurt richting Hondzocht. We komen binnen langs Viviani. Na 94,3 km staan we aan De Kring. Met 737 RY-hoogtemeters.