Eerst en vooral zouden wij u willen bedanken voor uw interesse in onze club.

Inschrijven kost €60*, dit omvat de inschrijving in onze club en de inschrijving bij de VWB.

Hiermee krijg je een VOLLEDIGE VERZEKERING (24/7), PECHVERHELPING, jaarabonnement op het magazine ‘Vlaamse Wielrijder & Biker’ en toegang tot een pak nieuwe initiatieven.  Bovendien kan je op een tegemoetkoming van het ziekenfonds rekenen.

Via de VWB kan je GRATIS al je gezinsleden aansluiten en dan geniet het hele gezin van de verzekering die naast fietsen en biken, sportactiviteiten zoals wandelen, joggen, zwemmen, atletiek, turnen en fitness dekt.

Verder vragen wij de leden om in clubkledij te fietsen, de kledij kost €120, hiervoor krijg je dit jaar een set kledij waaronder; een  trui met lange mouwen, zomertrui, zomerbroek en een windstopper.

Dit is een  kledij van topkwaliteit van het merk Bioracer.

 

Indien u uw inschrijving bevestigd zouden wij u willen vragen om deze €60 over te schrijven naar onze clubrekening: IBAN: BE42 0682 3828 3254 om dit document in te vullen en terug te sturen naar onze verantwoordelijke.
Nadien mag u dan contact nemen met Lucien onze kledij verantwoordelijke.

Andere vragen kunt u ook stellen aan onze verantwoordelijke.

 

*Een tweede lid wonende op een zelfde adres betaald slechts €30 lidgeld daar wij voor deze mensen geen extra kosten hebben bij de VWB.

 

Met sportieve groet.

Het bestuur 

Groot-Halle Toerist