SEAN KELLY CLASSIC: DE ARDENSE UITDAGING

Ozaterdag 3 augustus 2019 wordt voor de 34e maal de Sean Kelly Classic gereden, een prachtige tocht doorheen de Ardennen, waarbij ook enkele van de meest spraakmakende hellingen van Luik-Bastenaken-Luik niet ontbreken.  Alle info is te vinden in de agenda op deze eigenste website en ook op https://www.seankelly.be/.

Er zijn parcours van 60, 96, 123 en 162 kilometer – voor elk wat wils dus. En als je van start gaat in clubkledij met minimaal 4 leden verdien je nog een extra punt.

 

Uitslag Clubkampioenschap 2019

Het clubkampioenschap 2019 (onze bekerfinale) zit er op, en de winnaars zijn gekend.
Proficiat aan de winnaars; Filip en Stefan, maar ook aan alle deelnemers, jullie maken dit evenement het organiseren waard!
Heel wat mensen willen de uitslag nu verder analyseren om te bekijken waar het verkeerd is gelopen, bij deze posten wij de uitslag onderaan dit bericht.

De foto’s worden nu bewerkt en de beste foto’s zullen binnenkort via deze website gepubliceerd worden, nog even geduld aub.
Verder zou ik onze dames, die de organisatie dit jaar in handen hebben genomen, willen bedanken voor alle werk dat zij in de evenement hebben gestoken. Het was af van het begin tot het einde, het zal voor de mensen van de C-ploeg, die de organistatie volgend jaar in handen zullen nemen, een hele uitdaging worden om minstens even goed te doen. 🙂

Heel hard bedankt vanwege het bestuur.

Uitslag Clubkampioenschap 2019

Clubkampioenschap – omleidingen Essenbeek

Beste wielervrienden,

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni is het kermis in Essenbeek. Op zondag 23 juni zijn de feesten dan wel afgelopen, de organisatie begint dan met de afbraak. De lokale omleidingen zullen dus nog van toepassing zijn.

De zaal is dan ook enkel te bereiken via de bovenkant van de Kasteelsraat; wie via de Nijvelsesteenweg komt volgt de omleiding via de Borreweg en dan Isidore DevillĂ©straat; wie via de A8 komt, neemt best de Halleweg, Boterham en dan Isidore DevillĂ©straat.  Aan het einde van de Isidore DevillĂ©straat, rechts afdraaien. Moesten er daar nog hekken staan, mogen jullie er toch door.  Jullie moeten ook geen rekening houden met het parkeerverbod in de Kasteelstraat.

Het zonnetje zal alvast van de partij zijn, ons goed humeur ook!

Tot zondag, 

Gezamenlijke rit A en B-ploeg zondag 16 juni – laatste update

Het weer ziet er voor zondag momenteel in orde uit (20 graden en 3 Bft wind die meezit in ’t terugkeren) zodat we en masse kunnen uitpakken. En het korte weekend compenseren met een lange rit

  • vertrek nu zondag 16 juni om 08u00 (half uurtje vroeger op het Possozplein dus!) – vooraf inschrijven is niet nodig
  • voor een rit samen met de B-ploeg – gemiddelde zal normaliter uitkomen tussen 30 en 31 km/uur – bedoeling is dat de B’s gezwind meekunnen met jullie kopwerk
  • want het parcours van 154 km lang is niet specifiek bijzonder geaccidenteerd: RY klokt af op 952 hoogtemeters.
  • het volledige profiel en alle details kan je terugvinden op https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/6201911/racefietsroute/20190616-bavay
  • inschatting is dat we maar ne keer of 3 echt omhoog moeten: na 55 km , dan nog eens in Strepy en ten slotte op de gekende helling in ’s Gravenbrakel.
  • georchestreerde stops na 60 km (Boussu-Bois) en na 119 km (Strepy)
  • we verwachten ons zelf terug aan De Kring om 13u30 waarna het bestuur U nog graag een SF (of iets anders) aanbiedt
  • normaliter is er een volgwagen aanwezig (met dank aan Yves van Volvo Sterckx) met chauffeur (met dank aan Lucien) en wat versnaperingen (met dank aan Ronny van het GHT-bestuur).
CU.
 
 
 

GHT daguitstap A en B-ploeg zondag 16 juni

Naar jaarlijkse traditie trekken A en B-ploeg er in juni eens samen op uit.  Dit jaar is dat op zondag 16 juni.

Het principe blijft hetzelfde: we rijden groepsgewijs tegen een gemiddelde van zo’n 30 km/uur – dit jaar een ritje van 154 km tot in Bavay, net over de Franse grens. Daas nemen het kopwerk voor hun rekening.

We gaan iets vroeger van start (8u00) en zijn logischerwijze ook iets later binnen (we schatten van rond 13u30 aan De Kring te staan voor de nabespreking). 

Inschrijven vooraf hoeft niet, gewoon tijdig op het Possozplein zijn.

De club zorgt normaliter nog voor een volgwagen met wat versnaperingen. We zorgen voor twee georchestreerde stops onderweg waar je effe kan bijtanken en desgevallend in de volgwagen iets kwijt kan.