Lid worden


Lid worden


Wil je plezier beleven op en naast de fiets? Ben je een beginnende fietser (V/M) of een gedreven wielertoerist? Of iets er tussen in? Iedereen is van harte welkom in onze club. Met meer dan 100 leden verdeeld over 4 niveaus vindt iedereen altijd een groep die bij hem of haar past.

Het inschrijvingsgeld voor 2023 bedraagt 50 EUR.


Wist je trouwens dat jouw mutualiteit bijkomend ook een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaalt!

Wat krijg je daarvoor?


Wekelijkse georganiseerde groepsritten onder leiding van een baankapitein op zon- en feestdagen van maart tot oktober. Aangevuld met andere ritten afhankelijk van groepsniveau en weer.
Extra sportieve events en gezellig samenzijn moment(en)
Inschrijving bij Cycling Vlaanderen:
Je bent 24/7 verzekerd (niet alleen in groep maar ook privé-ritten voor meer uitleg zie Cycling Vlaanderen.
Fietsbijstand
Gratis Cycling Vlaanderen Magazine (4x/jaar)
Korting bij verschillende fietshandelaars
Tegemoetkoming van je ziekenfonds
Gratis aansluiten van je gezinsleden en ook volgende sporten worden verzekerd: zwemmen, joggen, wandelen, fitness, atletiek en turnen.

Wat verwachten we van jou?


Eigenlijk niet zo veel (denken we). Er zijn op zich geen verplichte deelnames aan ritten of evenementen. Er is enkel de dwingende vraag om clubritten te fietsen in onze clubkledij – we trachten immers om onze sponsors wat op de kaart te zetten.


Benieuwd hoe onze clubkledij er uit ziet: surf dan naar onze webshop bij Vermarc: www.vermarcsport.com/nl/groot-halle-toerist (het paswoord dat je mag gebruiken is GHT).

Hopelijk tot binnenkort!