Sponsors

Met dank aan onze sponsors

Volvo Sterckx - De Smet


Wij streven een absolute klantentevredenheid na, door een zeer persoonlijke aanpak geleverd door een competent en hyper-gemotiveerd team.
Of u dus particulier-, diplomaat- of fleetklant bent, kiezen voor Sterckx – De Smet doet u omwille van onze visie


« All 4 mobility , all about you »

St-Feuillien Grand Cru


De Grand Cru is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma’s. Het bier onderscheidt zich in het bijzonder door de afwezigheid van kruiden. Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant. De opmerkelijke bleekblonde kleur is stralend helder. De neus brengt een aaneenschakeling van hoparoma’s vol fruitige toetsen, met een perfecte harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. De eerste slok is licht en contrastrijk en groeit dan naar een lange bitterheid, vol nuances en smaakstrelingen. Het hopkarakter van het bier domineert de smaakontwikkeling achteraan in de mond en wordt verlengd door een aangenaam volle bitterheid.

’t VeloskeJelle vertelt: “De passie voor de fiets is gekomen vanuit de techniek en natuurlijk ook wel van het sportieve, wat een groot deel uitmaakt van mijn leven. De fiets heeft voor mij altijd al een betekenis gehad en ik heb dan de beslissing genomen ervoor naar school te gaan en door mijn stage ben ik dan beland bij Flup (Vandenbrande Sport). Toen Flup op pensioen ging, was dit een mooie kans voor mij om de zaak over te nemen, de naam heb ik wel veranderd in ’t Veloske, wat zeker hier in Dworp me een leuke naam leek.

Etixx Beaujean

Wil je plezier beleven op en naast de fiets? Ben je een beginnende fietser (V/M) of een gedreven wielertoerist? Of iets er tussen in? Iedereen is van harte welkom in onze club. Met meer dan 100 leden verdeeld over 5 niveaus vindt iedereen altijd een groep die bij hem of haar past.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 EUR/jaar.